Magic - ID: A028980

CamelbakMagic

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Magic från Camelbak

Magic är en lätt och smidig cykelryggsäck från Camelbak. Levereras komplett med ett 2 liter Crux vätskesystem. Magic väger in på bara 390g och är en optimal cykelryggsäck när du vill köra lätt och inte släppa på en massa utrustning. Med en vätskekapacitet på 2L räcker den gott och väl till en tur på 2h+. Universalkrokar för hjälm och ficka med dragkedja där det finns gott om rum för en telefon, nycklar och andra småsaker som du behöver ha med dig. Magic kommer komplett med ett 2 liters Crux vätskesystem med Quicklink™, ett magnetiskt fäste för slangen.
Egenskaper för Magic:
Packvolym: 5 L
Vikt: 390 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 39 x 19.5 x 16.5 cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Organizer: Ja
Integrerat regnskydd: Nej
CamelBak gör hydreringsprodukter som vattenflaskor och vätskeblåsor. Under fysisk aktivitet är vätska livsviktigt, vätskebrist kan leda till allvarliga följder. Med en vätskeblåsa på har du alltid vatten tillgängligt utan att behöva använda händerna.

Mer från Camelbak

Visa alla Löparryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!