Ultra Belt - ID: A029001

CamelbakUltra Belt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultra Belt från Camelbak

Ultra Belt från Camelbak är en midjeväska att ta med på löpningen med en 500 ml mjuk flaska som formar sig efter din kropp och komprimeras ihop allteftersom vätskan töms, samt en ficka för dina nycklar, bankkort, mobil, gel och energibars. Ultra Belt är tillverkad av 3D ventilerande mesh för maximalt luftflöde och komfort. En dragkedjeförsedd ficka håller din mobil säkert på plats. Reflekterande detaljer ger ökad synlighet och justerbart midjeband för att passa de flesta.
Egenskaper för Ultra Belt:
Antal fack: 2 st
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 90x78x65 mm
Packvolym: 0.5 L
Vikt: 100 g
CamelBak gör hydreringsprodukter som vattenflaskor och vätskeblåsor. Under fysisk aktivitet är vätska livsviktigt, vätskebrist kan leda till allvarliga följder. Med en vätskeblåsa på har du alltid vatten tillgängligt utan att behöva använda händerna.

Mer från Camelbak

Visa alla Midjeväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!