Ultra Handheld Chill - ID: A029003

CamelbakUltra Handheld Chill

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultra Handheld Chill från Camelbak

Ultra Handheld Chill från Camelbak är ett handhållet vätskesystem med en 500 ml mjuk flaska och liten ficka med dragkedja där nycklar, kontokort och mobil får plats. Flaskan är isolerad för att hålla drycken kall dubbelt så länge än en normal flaska, utan att kännas klumpig. Allteftersom flaskan töms komprimeras den ihop och tack vare de elastiska remmarna sitter flaskan säkert fast på handen även när ditt grepp slappnar av. Ultra Handheld Chill har 3D ventilerande mesh runt flaskan som ger maximalt luftflöde och hög komfort. Reflexer runt om för ökad synlighet.
Egenskaper för Ultra Handheld Chill:
Bpa-fri: Ja
Snabböppning: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 190x110x50 mm
Vikt: 40 g
Volym: 500 ml
CamelBak gör hydreringsprodukter som vattenflaskor och vätskeblåsor. Under fysisk aktivitet är vätska livsviktigt, vätskebrist kan leda till allvarliga följder. Med en vätskeblåsa på har du alltid vatten tillgängligt utan att behöva använda händerna.

Mer från Camelbak

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!