No.10 Swedish Forest Knife 14C28N - ID: A032056

CasströmNo.10 Swedish Forest Knife 14C28N

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om No.10 Swedish Forest Knife 14C28N från Casström

No.10 Swedish Forest Knife 14C28N från Casström är en kraftig kniv i full tånge som är byggd för att ha vid jakt, bushcraft och i skogen. Användningsområdena är många, du kan både flå en älg, snida träföremål eller klyva mindre vedträn för att bara nämna några. No.10 Swedish Forest Knife 14C28N har ett blad som är tillverkat av ett mycket rosttrögt Sandvik 14C28N knivstål som har värmebehandlats för att uppnå en hårdhet av 57-59 HRC. Kniven är slipad med en platt skandinavisk slipning och har en sidenmatt ytbehandling. Denna slipningen tillsammans med Sandvik-stålet gör kniven slagtålig, skärpan bevaras och det blir lätt att vässa bladet med en mycket skarp egg som resultat.
Kniven levereras i ett kraftigt knivfodral av 3mm vegetabiliskt garvat läder. Smidig ögla på fodralet gör det lätt att fästa kniven i byxorna, öppning i botten för att vätska ska rinna ut och ett hål för en förankringsrem.
Egenskaper för No.10 Swedish Forest Knife 14C28N:
Genomgående tånge: Ja
Stålkvalitet: 14C28N
Bladlängd: 100 mm
Bladtjocklek: 3,8 mm
Parerstång: Nej
Efter många års erfarenhet i knivbranschen, omfattande användning av många olika knivar i skogen samt en nära dialog med knivanvändare har Casström börjat utveckla egna knivar. De strävar kontinuerligt efter att producera innovativa, hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg.

Mer från Casström

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!