No. 7 Field Saw Spare Blade - ID: A046121

CasströmNo. 7 Field Saw Spare Blade

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om No. 7 Field Saw Spare Blade från Casström

No. 7 Field Saw Spare Blade från Casström är ett extra sågblad för din No. 7 Field Saw. Stålet har blivit noggrant utvalt och testat för att möta den höga standarden som krävs för att såga effektivt samt de strikta hygienbestämmelserna för att hantera mat. Stålet har en hårdhet på HRC 56-59. För att byta sågbladet skruvar du loss de fyra säkerhetsskruvarna, separerar handtaget och byter ut bladet.
Egenskaper för No. 7 Field Saw Spare Blade:
Redskap: Såg
Bladlängd: 70 mm
Efter många års erfarenhet i knivbranschen, omfattande användning av många olika knivar i skogen samt en nära dialog med knivanvändare har Casström börjat utveckla egna knivar. De strävar kontinuerligt efter att producera innovativa, hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg.

Mer från Casström

Visa alla Övriga verktyg & redskap

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!