Safari - ID: A032051

CasströmSafari

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Safari från Casström

Safari - en liten men naggande god kniv från Casström! Designad av den berömde knivtillverkaren Alan Wood från England som har gjort populära Bushcraft och jaktknivar för hand. Safari är en fulltångekniv med ca 6 cm skålslipat blad av Sandvik 12C27 rostfritt stål. Den avsmalnande tången och formen på bladet gör kniven perfekt balanserad och bekväm att jobba med. Handtaget i G10 glasfiberlaminat är slitstarkt, vattentätt och underhållsfritt.
Kniven levereras med ett kraftigt läderfodral och är idealisk till att flå små hjortar med eller ha i bältet under jakten.
Egenskaper för Safari:
Stålkvalitet: 12C27
Genomgående tånge: Ja
Bladlängd: 60 mm
Bladtjocklek: 3 mm
Parerstång: Nej
Totallängd: 170 mm
Vikt: 77 g
Efter många års erfarenhet i knivbranschen, omfattande användning av många olika knivar i skogen samt en nära dialog med knivanvändare har Casström börjat utveckla egna knivar. De strävar kontinuerligt efter att producera innovativa, hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg.

Mer från Casström

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!