Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Woodsman K720 - ID: A032052

CasströmWoodsman K720

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Woodsman K720 från Casström

Woodsman K720, en bushcraftkniv från Casström! En klassisk vildmarkskniv designad av den berömde knivmakaren Roger Harrington från England. Woodsman K720 är en kraftig fulltångekniv med ett 9 cm långt blad tillverkat i Böhler K720 verktygsstål med hög kolhalt för att göra kniven extremt tålig vid hård användning, som vedklyvning eller batoning, utan att bli tung eller otymplig att bära med sig. Kniven har en skandinavisk slipning som gör bladet robust men ändå lätt att vässa på ett litet platt bryne eller slipsten i skogen.
Kniven har ett rakt och relativt runt handtag i masurbjörk som passar både smala och breda händer. Fastsatt läderrem i handtaget samt läderfodral medföljer.
Egenskaper för Woodsman K720:
Stålkvalitet: K720
Genomgående tånge: Ja
Bladlängd: 88 mm
Bladtjocklek: 4 mm
Parerstång: Nej
Totallängd: 205 mm
Vikt: 156 g
Efter många års erfarenhet i knivbranschen, omfattande användning av många olika knivar i skogen samt en nära dialog med knivanvändare har Casström börjat utveckla egna knivar. De strävar kontinuerligt efter att producera innovativa, hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg.

Mer från Casström

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!