The Quarter Guerrilla Grind - ID: A070986

Chalk CartelThe Quarter Guerrilla Grind

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om The Quarter Guerrilla Grind från Chalk Cartel

The Quarter Guerrilla Grind från Chalk Cartel är en standardförpackning med 250 gram Guerrilla Grip-krita. En mix av pulveriserad krita och klumpar. Självklart med 100% återvunnen och återvinningsbar förpackning. Chalk Cartels krita har extremt hög andel magnesiumkarbonat och en mindre andel kalciumkarbonat än de flesta andra kritvarianter du kan hitta på marknaden. Kalciumkarbonat binder fukt på utsidan av sin molekylstruktur vilket gör att det kan kännas lite oljigt att klättra med krita med hög andel kalciumkarbonat. Magnesiumkarbonat däremot, binder fukten INNE i molekylstrukturen vilket innebär att kritan fäster mycket bättre på huden.

Chalk Cartels krita är även helt fri från fillers vilken gör den mer skonsam mot huden och den leveras i en återvunnen och återvinningsbar förpackning.

Egenskaper för The Quarter Guerrilla Grind:
Vikt: 250 g
Chalk Cartel grundades för att möta den stora efterfrågan för högtpresterande klättringskrita till ett konkurrenskraftigt pris. Deras krita är av hög kvalitet och kommer direkt ifrån källan. Chalk Cartel har åtagit sig sig att bygga ett unikt motkulturellt varumärke som stöder självständigt tänkande och klättringsliv. deras Guerrilla Grind är en perfekt klibbig blandning av små bitar och fint pulver, vissa säger till och med att det är beroendeframkallande! Skonsam mot huden och den leveras i en återvunnen och återvinningsbar förpackning.

Mer från Chalk Cartel

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!