Boot Bag High with Ventilation 50cm - ID: A061071

ChevalierBoot Bag High with Ventilation 50cm

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Boot Bag High with Ventilation 50cm från Chevalier

Nu slipper du smutsiga kängor eller stövlar som är i vägen. Boot Bag High with Ventilation 50cm från Chevalier är en perfekt väska att förvara dina kängor eller stövlar i när du är på resande fot eller bara ska iväg en kortare tur. Smart innerficka för sockor med blixtlås samt ventilation i sidorna. Vattentät botten. Material: 92% polyester, 8% polyamid.
Beläggning: 100% polyuretan.
Egenskaper för Boot Bag High with Ventilation 50cm:
Vattentät: Nej
1950 föddes en vision om att kombinera ett aktivt liv nära naturen med passform, stil och nytänkande funktioner. En vision där kompromisser var otänkbara. Där kvalitet, mod och äkthet var ledord som genomsyrade vartenda materialval, varenda söm och varje designlösning. Och än idag, drivs Chevalier av samma strävan – att skapa förutsättningar för ett liv närmare naturen. För alla stunder där genomtänkta funktioner inte märks men gör all skillnad. För alla situationer där väder och naturens krafter inte stör varken tålamod eller fokus. För alla tillfällen där självförtroendet stärks av känslan av att vara rätt klädd.

Mer från Chevalier

Visa alla Packpåsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!