Endeavor Chevalite Anorak - ID: A063885

ChevalierEndeavor Chevalite Anorak

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Endeavor Chevalite Anorak från Chevalier

Endeavor Chevalite Anorak från Chevalier är en ny typ av anorak med ett snedställt blixtlås som gör att du slipper trä på dig anoraken över huvudet. Tvåvägsblixlåset går även att dra upp nedifrån så att du snabbt kan vädra ut anoraken vid kraftig fysisk aktivitet. Givetvis har den en stor rymlig frontficka för alla möjliga tillbehör. Värmefickor från sidorna, bröstficka, radioficka, ryggficka och ärmficka. Reglerbar huva, midja och ärmslut. En anorak som redan vunnit många förtjusta användare. Unisex.
Material: 100% polyester.
Membran: 100% polyuretan.
Foder: 100% polyester.

Damstorlekar: 36W-44W.
Herrstorlekar: S-XXXL
Egenskaper för Endeavor Chevalite Anorak:
Radioficka: Ja
Ammunitionshållare: Nej
Membran: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Antal fickor: 7 st
Stretch: Nej
Förstärkta partier: Nej
Pit zips: Nej
1950 föddes en vision om att kombinera ett aktivt liv nära naturen med passform, stil och nytänkande funktioner. En vision där kompromisser var otänkbara. Där kvalitet, mod och äkthet var ledord som genomsyrade vartenda materialval, varenda söm och varje designlösning. Och än idag, drivs Chevalier av samma strävan – att skapa förutsättningar för ett liv närmare naturen. För alla stunder där genomtänkta funktioner inte märks men gör all skillnad. För alla situationer där väder och naturens krafter inte stör varken tålamod eller fokus. För alla tillfällen där självförtroendet stärks av känslan av att vara rätt klädd.

Mer från Chevalier

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!