Labrador Boa Bandeleta - ID: A068945

ChirucaLabrador Boa Bandeleta

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Labrador Boa Bandeleta från Chiruca

Labrador Boa Bandeleta är ett par handgjorda friluftskängor från Chiruca. Klädd i vattenavstötande läder och slitstark cordura högst upp i skaftet. Lädret är noga utvalt från skin som inte är skadat för att säkerhetsställa den bästa kvalitén på skinnet och att djuret inte behandlats illa. Kängan är gummiklädd nertill för att ge kängan extra skydd mot slitage. Polyurethane Xtra double density sula ger ett perfekt grepp på hala underlag och är följsam i steget för den som är ute och vandrar länge och inte vill ha en för hård sula. Unisex.
Blank
Egenskaper för Labrador Boa Bandeleta:
Membran: GORE-TEX
Chiruca grundades 1965 och har idag ett högt kvalificerat och specialiserat team på 130 personer. Dessutom har de en innovativ utrustning samt teknik, vilket garanterar högsta kvalitet i alla tillverkningsfaser.

Mer från Chiruca

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!