ClimaxIbraid 135m

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ibraid 135m från Climax

Ibraid från Climax är den ultimata flätlinan utrustad med 8-fibrer i konstruktionen, flätade på moderna datorstyrda maskiner, med finaste HMPE-fibrer och sträckta till perfektion med hjälp av laserteknik. Resultatet är en helt rund, tät och jämn lina i bästa brottstyrka. PTFE-finish ger extremt långa kast och bättre hållbarhet. Fiskelyckan är ett faktum om du använder denna förstklassiga lina oavsett om du är ute efter abborre, gös, gädda eller något annat! Längd: 135 meter
Denna tyska tillverkare av flätlinor och monofilamentlinor till fiske har över 60 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av fiskelinor och fibrer. Sportfiskare idag förväntar mycket av sina fiskelinor och Climax jobbar hårt för att möta dessa förväntningar.

Mer från Climax

Visa alla Fiskelinor & Tafsmaterial

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!