Ski Helmet W Visor - ID: A061825

CMPSki Helmet W Visor

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ski Helmet W Visor från CMP

Ski Helmet W Visor från CMP är en innovativ hjälm med en ett inbyggt visir. CMP har skapat hjälmar som kan säkerställa det perfekta skyddet för varje skidåkare, med minsta vikt. Materialen, i kombination med den anatomiska formen på det yttre skalet och de inre skydden, ger den ultimata komfortkänslan när de bärs. CMPs hjälmar är utformade för att säkerställa maximal klimatkomfort tack vare ett ventilationssystem som skapar cirkulation av varm och kall luft för skidåkarens välbefinnande i alla väder.
Egenskaper för Ski Helmet W Visor:
Rotationsskydd: Nej
Kön: Unisex
CMP producerar tekniska högkvalitativa kläder som passar i alla klimat och till alla slags aktiviteter, allt från skidåkning och vildmarksäventyr till ett högpulserande stadsliv. “Real People. Real Products“ - är mottot.

Mer från CMP

Visa alla Hjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!