Cocoon

-
Från Cocoon hittar du allt du behöver när det kommer till att sova på resan eller äventyret. Resekuddar, reselakan, sovsäckar och alla tillbehör du kan tänkas behöva för en god natts sömn hittar du från Cocoon, oavsett var du befinner dig.

Cocoon

(76 produkter)

Utrustning för en god natts sömn sedan 1989


Cocoons reselakan och sovsäckar är ett resultat av livslång erfarenhet av tillbehör för att sova bra på resande fot. Företaget startade i slutet av 80-talet och har idag blivit ett självklart val för många backpackers, friluftsentusiaster och äventyrare världen över. Allt det Österrikiska företaget tillverkar är designat för att ge alla sorts resenärer en god natts sömn.Sov gott, var du än befinner dig


Förlorad sömn kan göra även de små resorna outhärdliga. Med rätt utrustning kan du öka chanserna till bra sömn avseevärt, oavsett var eller under vilka förhållanden du sover. På resande fot vet man aldrig var man hamnar och det kan därför vara väldigt skönt att ha med sig sina egna sängkläder eller reselakan. En resekudde gör också resan bekvämare och du vet med dig att du kan ta en tupplur var du än befinner dig. Om du får sova gott är inga utmaningar för tuffa dagen därpå.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!