Da Gama 5 - ID: A030743

ColemanDa Gama 5

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Da Gama 5 från Coleman

Da Gama 5 ett stort familjetält från Colemans med ett väl tilltaget allrum och två rymliga sovrum. Umgås obehindrat i allrummet som har högt till tak så att ingen behöver huka sig, ett perfekt utrymme för lite regnigare och kyligare dagar. Tältet är enkelt att sätta upp och är väldigt stabilt tack vare tältstängerna i stål, och det fullt integrerade golvet erbjuder skydd från både väder och insekter. Da Gama 5 är ett säkert val för familjesemestern! Bredd 340 cm
Längd 215 + 190 + 100cm (515cm totalt)
Höjd 210cm

Egenskaper för Da Gama 5:
Totalvikt: 20970 g
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 74 x 33 cm
Antal ingångar: 2
Let´s go outside är Colemans slogan och de gör allt för att leva upp till sitt arv som ett genuint outdoor-företag. Företaget testar alla tält och friluftsmöbler så att när du köper en Colemans-produkt vet du att den håller hög kvalitet. Företaget gjort campingprylar sedan 1901 då grundaren började med att sälja lanternor. Och målet har sedan dess varit att göra det lätt för alla att ta sig ut i naturen.

Mer från Coleman

Visa alla Campingtält

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!