Just nu har vi kampanjpriser på:
Kläder och utrustning  |   Camping  |   Vattensport
Se alla kampanjer här

ColourWear

-
Svenska ColourWear designar kläder med ena foten i naturen och den andra i urban miljö. Detta skapar ett unikt märke som passar både friluftsliv och vardag, och inte minst alla de som ständigt lever någonstans där emellan. Varumärket är grundat i sitt svenska arv, men skapar nutida mode för den moderna människan som älskar att vara ute i naturen lika mycket som i stadsmiljö.

ColourWear

(75 produkter)

En motreaktion mot förlegad klädindustri

 ColourWear startade som en motreaktion mot den stora industri inom livsstils- och friluftskläder som de själva tyckte saknade omtanke om hela kedjan kring klädtillverkning. ColourWear är ett klädmärke skapat med långsiktighet där alla led i tillverkningen, från märke till slutkund, är lika viktiga.

Liberty, Ride, Fusion och Urban

ColourWear har fyra segment i sitt sortiment som tillsammans tydligt talar för vad för slags märke ColourWear är - Liberty, Ride, Fusion och Urban. Tillsammans utgör de en mix av street, urban och outdoor där gränserna suddas ut, utan att tumma på kvalité eller funktion.

I ColourWears utbud hittar du byxor och jackor för skid- och snowboardåkning, anoraks, parkas och mycket mer. Hos oss hittar du ColourWear-kläder för barn, herr och dam.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!