Swimpants SP02 - ID: A066363

Kampanj

Colting WetsuitsSwimpants SP02

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Swimpants SP02 från Colting Wetsuits

Swimpants SP02 från Colting Wetsuits är simbyxor för både damer och herrar, och fungerar som ett hjälpmedel som riktar sig både till den erfarna elitsimmaren och motionären som precis påbörjat sin simträning. Med SWIMPANTS SP02 erhåller simmaren ett optimalt vattenläge med perfekt lyft i höft och lår utan att kompromissa varken rotation eller balansbenspark! Simbyxorna är ett populärt val bland simmare som påbörjat sin försäsongsträning inomhus för att förbättra sin simteknik samt bygga upp sin uthållighet. SWIMPANTS SP02 är även ett utmärkt hjälpmedel att använda vid sprinttävlingar i swimrun eller simträning utomhus i varmare vatten.
 • Längs med yttersidan av benen finns en panel som är 1,5 mm tjock med extra stretch för att öka rörligheten ytterligare både under simning och löpning men inte minst i och ur vattnet
 • Med hjälp av tydliga linjer integrerade i den grafiska designen på sidorna av SWIMPANTS SP02 kan man som instruktör enkelt upptäcka felaktig teknik eller position i vattnet hos simmaren
 • För den ultimata passformen och bästa följsamheten kring höft har simbyxorna designats med HIP SEAL™. Ett extremt flexibelt material som tillsammans med snörningsfunktionen håller vatten ute och gör att byxan sitter följsamt kring höften
 • För att kunna använda så tunt material som möjligt men ändå behålla temperaturen och flytkraften, är simbyxorna tillverkade av ett neopren från Japan i absolut högsta kvalitet; Yamamoto. Yamamoto är 99,7% ogenomträngligt för vatten. Den tajta strukturen i neoprenet gör också att dräkten inte slits ut på samma sätt.
Material: 100% neopren
Egenskaper för Swimpants SP02:
Flytpaneler: Nej
Flatlocksömmar: Ja
Jonas Colting är en svensk triathlet, författare och hälsoinspiratör. Sedan 2015 driver han varumärket Colting Wetsuits som producerar våtdräkter och simprodukter av högsta kvalitet.

Mer från Colting Wetsuits

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!