Columbia Montrail

-
Columbia Sportswear Company är ett amerikanskt bolag som tillverkar och distribuerar ytterkläder och sportkläder, uppkallade efter den närliggande Columbiafloden. Det grundades 1938 av Paul Lamfrom, fader till Gert Boyle som ledde företaget i 45 år. Columbia Sportswear tillverkar skor, huvudbonader, campingutrustning, skidkläder och tillbehör till ytterkläder. År 2001 var de den största amerikanska säljaren av skidkläder.

Columbia Montrail

(231 produkter)

Columbias jackor presenterade tidigt vattentäta tyg som också var ventilerande. Dessutom har de jackor med utbytbara skal och foder.
Columbia är ett familjeföretag som har blivit globalt. Företaget utgörs av människor som är lika passionerade friluftsmäniskor som du och jag. Deras produkter finns att finna över hela världen, men sin bas har de i nordvästra USA, där majestätiska skogar ramar in vulkaniska berg och en grovhuggen kust. Det är här de vandrar, rider, fiskar, jagar, klättrar, campar, golfar, paddlar, springer eller bara njuter av naturen med sina vänner.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!