Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Stilrena funktionsflaskor och termosmuggar så du alltid kan ha din favoritdryck nära till hands. Enkelt och spillfritt. Smarta lösningar som vattenflaskor med AUTOSEAL® teknologi så flaskan stänger sig automatiskt efter varje gång du dricker ur den gör att du slipper stök!

Många underskattar kraften i vatten, faktum är att kroppen behöver cirka 1,5 liter vatten om dagen för att hålla sig pigg och alert. Att vatten påverkar energin är inte den enda fördelen, vatten påverkar även hälsan på hud, hår och naglar positivt.

När du befinner dig på fjället eller utför någon typ av ansträngande aktivitet är det viktigt att ha vatten till hands. Idag är vattenflaskan inte bara ett nödvändigt måste vid aktiva äventyr utan även en modeaccessoar. Contigos flaskor är tillverkade för att passa alla, oavsett vilken aktivitet det är som ska utövas.

Contigo Grace

Contigo Grace vattenflaska är stilren och praktisk, öppnas enkelt med ett knapptryck och stängs automatiskt när du slutar dricka. Det är en smart funktion som förhindrar att flaskan läcker vatten. Plasten är fri från BPA och ftalater och hålls enkelt ren då den går att diska i maskinen.

Vardag och äventyr

Contigos vattenflaskor är snyggt utformade med smarta detaljer vilket gör Contigo ditt naturliga förstahandsval när det kommer till vattenflaska. Självklart kan du fylla flaskan med saft eller annan dryck, det väljer du utifrån eget tyckte och smak.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!