Aerotech Bib Shorts M - ID: A027997

CraftAerotech Bib Shorts M

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Aerotech Bib Shorts M från Craft

Aerotech Bib Shorts M från craft är aerodynamiska cykelbyxor med bra muskelsupport, effektiv fukttransport, ergonomisk racingpassform och Infinity C1 Pad Men. Aerotec vänder sig till tävlingsinriktade cyklister som söker de senaste innovationerna, minimal vikt och maximal aerodynamik. Aerotec Bib Shorts är tillverkade av Lycra Sport Energy-material som reducerar muskelvibrationer och fokuserar muskelkraften för optimal komfort och kontroll. Olika materialstrukturer i olika områden skapar tillsammans med tunna, strömlinjeformade benavslut en optimal aerodynamik. Ergonomisk design ger perfekt racingpassform. 


Material 1: 78% Polyamide, 22% Elastan. Material 2: 55% Polyamide, 20% Polyester, 25% Elastan, Material 3: 95% Polyester, 5% Elastane
Egenskaper för Aerotech Bib Shorts M:
Huvudmaterial: Polyester
Benlängd: Korta
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Kompression: Ja
Kläder för löpning, cykel & längdskidor. Svenska Craft gör funktionella sportkläder med hög kvalitet till schyssta priser. Det ursprungliga konceptet som grundaren Anders Bengtsson tog fram var att utveckla underkläder, som driver bort fukt från huden under fysisk aktivitet - och därmed garanterar perfekt mikroklimat.

Mer från Craft

Visa alla Löparshorts

 • Miljö och etik

  Blank

  "När vi får tillbaka underkläder som är 25 år och de ser nästan nya ut känns det som vi lyckats. Det är ett stort socialt ansvar att göra produkter som håller."


  Jonas Petersson, VD, Craft

  Miljö: Jobbar med kemisk lista mot REACH. Har slutat med silverjonsbehandlingar och antiluktbehandlingar efter debatterna som varit kring det. 
  Återvinning: Vissa plagg är tillverkade av återvunnen polyester, och diskussion pågår om att göra det på fler kläder och att kunna komma igång med återvinning av de egna produkterna. Tillverkar kläder i polyester för att det är hållbart och resurseffektivt i ett längre perspektiv.
  Djur: Merinoullen är mulseing-fri och dunet certifierat inte från levandeplockade höns. 
  Etik: Har lokala kontor i vissa av de länder där produktionen ligger och samarbetar lokalt för bra arbetsvillkor och löner. Vill utveckla tillverkningsindustrin och utbilda för att driva den industriella utvecklingen framåt i länderna där plaggen tillverkas. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!