Craft Byxor - Kläder för löpning, cykel & längdskidor. Svenska Craft gör funktionella sportkläder med hög kvalitet till schyssta priser. Det ursprungliga konceptet som grundaren Anders Bengtsson tog fram var att utveckla underkläder, som driver bort fukt från huden under fysisk aktivitet - och därmed garanterar perfekt mikroklimat.

Craft Byxor

(28 produkter)

Många förknippar varumärket Craft med elitidrottare och kanske speciellt med Ingmar Stenmark som bar Craft underkläder under skiddräkten när han vann VM-guld i Österrike 1982. Craft fokuserar på motionärens unika behov och jobbar ständigt på att utveckla och förbättra produkterna. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av byxor från Craft som är anpassade för aktiva äventyr, ett måste för dig som älskar att springa utomhus och på gymmet.

Funktionella byxor för aktiva stunder

Ledorden för Crafts byxsortiment är aktivitet och rörlighet. Med ett par byxor från Craft kan du svettas, träna och kämpa utan att bli obekväm. Craft hjälper dig att maximera din ansträngning och orka kämpa hårdare tack vare unika funktioner som fukttransporterande tyg och reflexer. Här hittar dam, herr och barn funktionella byxor för bland annat löpning. Den enklaste träningsmotivationen är snygga och funktionella kläder, därför kan du välja och vraka bland Crafts sortiment på Outnorth. Ska du springa i varmare klimat eller på gym rekommenderar vi ett par löparshorts, finns för både dam och herr i klassiska färger, investera i dig själv och din träning kommer att nå nya nivåer snabbt. Ska du åka skidor är ett par baslagerbyxor perfekta under skidbyxorna, de är figursydda för optimal rörelsefrihet och transporterar fukt så du inte blir kall inifrån.

Motionera mera med rätt byxor

Motionera mera med rätt löparbyxor och basplagg, det gör din träning så mycket enklare och roligare. Det enda du behöver göra är att klä dig rätt! Investera i kvalitativa byxor för hela familjen från Craft och komplettera med jacka från samma varumärke. På Outnorth hittar du allt du behöver för enklare och roligare träning.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!