Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Craft Jackor - Kläder för löpning, cykel & längdskidor. Svenska Craft gör funktionella sportkläder med hög kvalitet till schyssta priser. Det ursprungliga konceptet som grundaren Anders Bengtsson tog fram var att utveckla underkläder, som driver bort fukt från huden under fysisk aktivitet - och därmed garanterar perfekt mikroklimat.

Craft Jackor

(24 produkter)

Historien om Craft går tillbaka till 1973 då Anders Bengtsson utvecklade de tre ”lager” av kläder med olika funktioner som blev grunden till företaget. Sedan dess har Craft varit ett populärt klädmärke bland elitidrottare, sportfantaster och friluftsentusiaster. För att kläderna ska hålla högsta kvalitét och funktion fokuserar Craft på motionärens unika behov och genom att utvärdera hur kroppen fungerar vid fysisk aktivitet kan kläderna utformas på bästa sätt. På Outnorth hittar du praktiska jackor från Craft för dam, herr och barn för aktiva tillfällen.

Funktionella jackor från Craft

Om du gillar att springa utomhus oavsett väder är en löparjacka ett måste! Löparjackan kommer med flera smarta funktioner, bland annat påsydda reflexer och vindavvisande egenskaper. Här hittar du löparjackor för hela familjen i härliga färger försedda med praktiska fickor och andra funktioner som hjälper dig att prestera maximalt i löparspåret eller i skidbacken. Här hittar du även elastiska fleecejackor som passar juniorer i glada färger som går utmärkt att bära under en varmare jacka om vädret kräver det. Fleecejackan fungerar också utmärkt som mysplagg hemma när vintern närmar sig, endast du begränsar användningsområdet.

Välj din favorit från Craft

Investera i en jacka som håller för det lönar sig i längden att välja en jacka av hög kvalité. Köp en till dig själv och överraska en vän, ni kommer att flyga fram i löparspåret. Jackorna från Craft är stilrena och passar oavsett stil. Matcha med ett par byxor från Craft och inget kommer stoppa dig!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!