Outnorth Member: 20% på alla Fjällräven-jackor - Till jackorna | Bli medlem

Blank

Välj rätt underställ – från Craft

Hösten är högsäsongen för varma och mysiga underställ. Det finns många olika typer av underställ, till exempel har man valet mellan syntet och ull. Här är det stor skillnad när det kommer till material och dess egenskaper.

Är du en av dem som är osäker på vad som passar bäst för en vandring i skog och mark eller en annan aktivitet? Det finns tyvärr ingen enkel facit på det, vi är alla olika och föredrar olika. På Craft är de däremot experter på just underställ och deras kollektioner är framtagna för elitidrottare världen över.

DRY

DRY är Crafts supereffektiva underställskollektion gjord av syntetiska fibrer som håller dig torr vid intensiv träning i både varma och medelkalla temperaturer. Tvärtemot vad många kanske tror så är det alltid bra att använda funktionsunderställ, även i varmare förhållanden.

DRY är ett mycket effektivt underställ som snabbt driver bort fukten från huden och ser till att du håller dig torr under intensiva träningspass. Passar bäst för intensiv till högintensiv träning i varmare förhållanden där du svettas mycket.Core Dry Active Comfort

Är en mjuk och funktionell underställserie som är gjord i delvis återvunnen polyamid. Underställen passar till en mängd olika aktiviteter från vardagsträning till alpin skidåkning, vandring och avslappnande afterski. Dessa mångsidiga allround-plagg är gjort av ett högteknologiskt material av återvunnen polyamid, polyester och polyamid som ger både värme och effektiv fukttransport. Plaggen har dessutom få sömmar och zonanpassad design för optimal komfort och temperaturreglering. Om du vill ha ett enda underställ till all din träning, så är det detta – ett mycket bra val till det flesta typer av medelintensiva aktiviteter.

WARM

WARM är utvecklad för aktiviteter i kalla klimat. Dessa underställ är tillverkade av högkvalitativa syntetiska fibrer som håller dig både torr och varm, oavsett om du satsar på ett nytt personbästa på löprundan eller gör en lugnare vandringstur.

WARM är något kraftigare än DRY men ändå mycket funktionellt underställ som håller dig varm och torr i kalla förhållanden. Passar för både låg-, medel och högintensiva aktivitetsnivåer.

WOOL

Crafts WOOL-kollektion är gjord av naturfibrer och håller dig varm i riktigt kalla förhållanden. Plaggen har ett brett användningsområde och passar perfekt för såväl hård träning som lugnare vardagsaktiviteter. Naturligt fräsch.

WOOL underställ håller dig varm i riktigt kalla förhållanden, även i vått tillstånd, men erbjuder något mindre fukttransport än DRY och WARM. Passar bäst för aktiviteter med en lägre intensitetsnivå, som t.ex. vandring.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!