Verve Jersey M - ID: A027998

CraftVerve Jersey M

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Verve Jersey M från Craft

Verve Jersey M är en mycket funktionell cykeltröja från Craft med bra kyleffekt och zonanpassade Mesh Superlight-paneler för effektiv ventilation. Verve Jersey är utvecklad för dig som tränar hårt och som kräver maximal funktion vid intensiv cykling i varma förhållanden. Tröjan är gjord i ett lätt material med en 6-kanalsfiber som effektivt transporterar svett från kroppen och håller dig sval. Ergonomisk design och bra stretch ger perfekt racingpassform. Silikonprint i ryggslutet, fyra ryggfickor (en med dragkedja) och hål för kabel till hörlurar i ena ryggfickan.


Material 1:  91% Polyester 9% Elastane, Material 2: 81% Polyester, 19% Elastane, Material 3: 100% Polyester, Material 4: 95% Polyester, 5% Elastane
Egenskaper för Verve Jersey M:
Material: Syntet
Dragkedja: Hellång
Meshpaneler: Ja
Kläder för löpning, cykel & längdskidor. Svenska Craft gör funktionella sportkläder med hög kvalitet till schyssta priser. Det ursprungliga konceptet som grundaren Anders Bengtsson tog fram var att utveckla underkläder, som driver bort fukt från huden under fysisk aktivitet - och därmed garanterar perfekt mikroklimat.

Mer från Craft

Visa alla Träningströjor

 • Miljö och etik

  Blank

  "När vi får tillbaka underkläder som är 25 år och de ser nästan nya ut känns det som vi lyckats. Det är ett stort socialt ansvar att göra produkter som håller."


  Jonas Petersson, VD, Craft

  Miljö: Jobbar med kemisk lista mot REACH. Har slutat med silverjonsbehandlingar och antiluktbehandlingar efter debatterna som varit kring det. 

  Återvinning: Vissa plagg är tillverkade av återvunnen polyester, och diskussion pågår om att göra det på fler kläder och att kunna komma igång med återvinning av de egna produkterna. Tillverkar kläder i polyester för att det är hållbart och resurseffektivt i ett längre perspektiv.

  Djur: Merinoullen är mulseing-fri och dunet certifierat inte från levandeplockade höns. 

  Etik: Har lokala kontor i vissa av de länder där produktionen ligger och samarbetar lokalt för bra arbetsvillkor och löner. Vill utveckla tillverkningsindustrin och utbilda för att driva den industriella utvecklingen framåt i länderna där plaggen tillverkas. 
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!