Women's NosiLife Adventure Shortsleeve Shirt - ID: A061892

CraghoppersWomen's NosiLife Adventure Shortsleeve Shirt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's NosiLife Adventure Shortsleeve Shirt från Craghoppers

NosiLife Adventure Short Sleeve är en funktionell herrskjorta från Craghoppers som passar utmärkt för varma sommardagar, både hemma och när du är på resande fot. Det lätta NosiLife materialet är fukttransporterande, skyddar från solen och från bitande insekter. Herrstorlekar.
 • Material: 100% Polyamid. Detalj: 100% Polyester
Egenskaper för Women's NosiLife Adventure Shortsleeve Shirt:
Knäppning: Lång knäppning
Material: Polyamid
UV-skyddsfaktor (SPF): 40
Antal fickor: 5 st
Året var 1965 när tanken slog Craghoppers skapare att omvandla sin passion för resande till en riktig verksamhet. Craghoppers är nu erkänd som en global expert på utomhus- och äventyrsresor. Och trots att världen förändrats en hel del sen dess, så är deras uppdrag idag är detsamma som det var på sextiotalet; Att skapa bekväma och praktiska kläder för att hjälpa kunderna att stanna på ute så länge som möjligt. Och varje år blir de lite bättre. De är nu världsledande inom friluftsbyxor och en av deras största framgångar är NosiLife - en komplett lättvikts, rese-kollektion som ger permanent och säkert skydd mot insekter och de sjukdomar som de överför.

Mer från Craghoppers

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!