Dakine

-
Dakine är ett amerikanskt varumärke specialiserade på sportutrustning och kläder för sport- och friluftsliv. Dakine grundades på Maui, Hawaii, där historien började med tillverkning av tillbehör för surfing. Idag är företaget stationerat i Oregon och har vuxit till ett väletablerat märke inom alla typer av kläder och utrustning för alternativa sporter. I Outnorths sortiments av Dakines produkter finns deras populära ryggsäckar, midjeväskor och cykelaccessoarer.

Dakine

(44 produkter)

Specialutformade ryggsäckar för skid- och snowboardåkning

Många av Dakines ryggsäckar är specialdesignade för snowboard- och skidåkning. Förutom att det är bra ryggsäckar med rätt passform för dessa ändamål är de ofta utrustade med en mängd smarta funktioner. Däribland utrymme för lavinutrustning och skidglasögon.

Väskor för olika tillfällen

I sortimentet hittar du även väskor för fler tillfällen än skid- och snowboardåkning. Välj bland plånböcker med smidiga fack, resväskor med hjul - perfekta att ta med på planet som kabinväska, och ryggsäckar för fartfyllda utflykter. Ska du resa är Dakine din perfekta resepartner.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!