Prima 5l - ID: A030741

DakinePrima 5l

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Prima 5l från Dakine

Prima 5l är en necessär från Dakine. Använd den som en toalettväska eller makeupväska efter behov. Insidan är stor nog för full-size produkter men erbjuder även flera organiserings möjligheter för dina småsaker. Den uttagbara genomskinliga väskan är dessutom smidig att använda som ett duschkit, och om du ska flyga kan du dessutom förvara alla vätskor i denna för att underlätta vid säkerhetskontrollen.
Egenskaper för Prima 5l:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 280 x 180 x 130 mm
Packvolym: 5 L
Dakine är ett amerikanskt varumärke specialiserade på sportutrustning och kläder för sport- och friluftsliv. Dakine grundades på Maui, Hawaii, där historien började med tillverkning av tillbehör för surfning. Idag är företaget stationerat i Oregon och har vuxit till ett väletablerat märke inom alla typer av kläder och utrustning för alternativa sporter. Bland utbudet finns kläder för dam, herr och barn. Inom sitt stora segment av produkter utmärker de sig bland annat för sina ryggsäckar.

Mer från Dakine

Visa alla Necessärer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!