Status Roller 45+15l - ID: A030731

DakineStatus Roller 45+15l

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Status Roller 45+15l från Dakine

Status Roller 45+15l är en mångsidig resväska från Dakine som går att använda som både ett handbagage eller en mellanstor resväska. På sidan finns en blixtlåsförsedd panel som går att öppna upp för att utöka väskans kapacitet med hela 15 liter. Status Roller har en delad design med individuella topp och botten fack som separeras med mesh avdelarde för ultimat organisering. I den stora externa fickan får en laptop plats, och är smidig att ta ut under säkerhetskontrollen på flygplatsen. 


 • Laptopficka 15tum
 • ID-ficka för extra säkerhet


Egenskaper för Status Roller 45+15l:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 55 x 35 x 32 mm
Packvolym: 60 L
Vikt: 3000 g
Dakine är ett amerikanskt varumärke specialiserade på sportutrustning och kläder för sport- och friluftsliv. Dakine grundades på Maui, Hawaii, där historien började med tillverkning av tillbehör för surfning. Idag är företaget stationerat i Oregon och har vuxit till ett väletablerat märke inom alla typer av kläder och utrustning för alternativa sporter. Bland utbudet finns kläder för dam, herr och barn. Inom sitt stora segment av produkter utmärker de sig bland annat för sina ryggsäckar.

Mer från Dakine

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!