Dale of Norway

(33 produkter)
Klassisk norsk design när den är som bäst. Dale of Norway ger oss riktigt fina plagg för ett skönt friluftsliv, allt tillverkat med stor stolthet i den lilla byn Dale i Norge.

Klassisk norsk design när den är som bäst. Dale of Norway ger oss riktigt fina plagg för ett skönt friluftsliv, allt tillverkat med stor stolthet i den lilla byn Dale i Norge.

Dale of Norway tillverkar tröjor, cardigans och accessoarer i klassisk norsk design för dam, herr och barn. Outnorth är återförsäljare av ett stort segment av Dale of Norways kläder. Om du vill handla Dale of Norway i Sverige så gör du det enkelt hos oss.

Norsk kvalitet sedan 1879

1879 kom affärsmannen Peter Jebsen från Bergsten till den lilla byn Dale. Dess vackra natur med berg och fjordar fascinerade Jebsen. Inspirerad av den nyupptäckta omgivningen startade Jebsen Dale of Norway samma år.

Klassisk design inspirerad av norsk natur

Precis som Sverige har Norge en tradition av ullkläder och stickat tack vare de långa vintrarna i Skandinavien. Detta utgör också kärnan i Dale of Norway vars design och mönster till stor del inspireras av den norska naturen.

Dale of Norway har ett stort sortiment av kläder, men är kanske allra mest kända för sina stickade tröjor. Hos oss hittar du dessa klassiker i modeller som Christiania, Cortina, Frida, Peace, Hemsedal med flera. Tröjorna är ofta tillverkade i norsk ull eller mjuk merinoull.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!