Dale of Norway

-
Klassisk norsk design när den är som bäst. Dale of Norway ger oss riktigt fina plagg för ett skönt friluftsliv, allt tillverkat med stor stolthet i den lilla byn Dale i Norge.

Dale of Norway

(89 produkter)

Dale of Norway tillverkar tröjor, cardigans och accessoarer i klassisk norsk design för dam, herr och barn. Outnorth är återförsäljare av ett stort segment av Dale of Norways kläder. Om du vill handla Dale of Norway i Sverige så gör du det enkelt hos oss.Norsk kvalitet sedan 1879


1879 kom affärsmannen Peter Jebsen från Bergsten till den lilla byn Dale. Dess vackra natur med berg och fjordar fascinerade Jebsen. Inspirerad av den nyupptäckta omgivningen startade Jebsen Dale of Norway samma år.Klassisk design inspirerad av norsk natur


Precis som Sverige har Norge en tradition av ullkläder och stickat tack vare de långa vintrarna i Skandinavien. Detta utgör också kärnan i Dale of Norway vars design och mönster till stor del inspireras av den norska naturen.Dale of Norway har ett stort sortiment av kläder, men är kanske allra mest kända för sina stickade tröjor. Hos oss hittar du dessa klassiker i modeller som Christiania, Cortina, Frida, Peace, Hemsedal med flera. Tröjorna är ofta tillverkade i norsk ull eller mjuk merinoull.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!