Badkläder Dam

(32 produkter)

Hitta snygga och bekväma badkläder för dam som passar till alla sorters bad- och vattenaktiviteter hos oss på Outnorth. Vi har ett brett utbud av bikinis, baddräkter, simdräkter och våtdräkter från bland annat Adidas, Billabong, Houdini och Speedo.

Badkläderna ska tåla mycket

Badkläder har du direkt mot huden, och de används i saltvatten, i klor, på sand, i blåst och i kyla. Dessutom rör du på dig när du simmar, och badkläderna utsätts för undervattensströmmar och vågor. Dina badkläder får utstå en hel del, samtidigt som de ska vara snälla mot huden och följsamma mot dina rörelser. Detta sätter höga krav på både utformning av badkläderna och tygen de sys i. Detta leder även till att det finns väldigt många olika sorters badkläder för dam. Du kanske inte vill ha samma plagg om du ska hänga på stranden och sola en eftermiddag som om du ska simma ett swimrun-lopp som ”ö till ö” under en kallare vårmånad? Välj badkläder som är bekväma, sitter bra och passar till aktiviteten du ska göra. I vårt breda sortiment finns något som passar alla.

Badkläder för dam i stora storlekar

Förutom att dina nya badkläder måste tåla mycket olika påfrestning är det också minst lika viktigt att du är bekväm i plaggen. Hos oss på Outnorth hittar du badkläder för dam i stora storlekar, så att även du som har större byst, omfång eller bredare höfter ska kunna hitta badkläder som passar dig. Vårt breda urval gör att du kan välja mellan snygga bikinis, bekväma baddräkter eller funktionella swimrun-dräkter i alla möjliga storlekar och färger.

Våtdräkt dam – för simning och swimrun

I vissa fall räcker inte en baddräkt eller en bikini till. Ska du simma i öppet vatten i kallare temperatur, eller längre sträckor, kommer du behöva badkläder som håller kroppen varm. En våtdräkt är då rätt val. Våtdräkter finns i olika modeller och tjocklekar för att användas i olika vatten och av olika personer. En tunnare våtdräkt utan ärmar eller med korta ärmar och ben isolerar och värmer mindre än en tjockare våtdräkt med långa ärmar och ben.

Våtdräkter är praktiskt taget alltid gjorda av neopren, som har speciella egenskaper eftersom det fungerar som ett isolerande och värmande lager även när det är blött och i vattnet. Trots att våtdräkten släpper igenom en del vatten hjälper den dig att hålla värmen eftersom mängden vatten som släpps in värms upp av din kroppsvärme. På så vis bildar våtdräkten och det varmare vattnet ett isolerande värmande lager runt kroppen.

Läs på om våra olika modeller av våtdräkter för att se vilken som passar dig beroende på hur lätt du fryser, hur kallt vattnet du ska simma i är samt hur länge du ska ligga i vattnet. Glöm heller inte att titta på våra tillbehör för swimrun och swimrunskor för att vara helt redo för lopp eller träning i öppet vatten.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!