Dambyxor

(785 produkter)

Hos Outnorth hittar du dambyxor som passar alla tränings- och utomhusaktiviteter. När man vistas mycket utomhus är det viktigt att ta på sig rätt byxor som passar vädret. Här hittar du avancerade friluftsbyxor och regnbyxor, men även snygga vardagsbyxor för dam.

Dambyxor för alla årstider och tillfällen

När man är en aktiv kvinna måste man också ha rätt utrustning och det gäller även byxorna. Oavsett om du är en friluftsmänniska, skidåkare eller bara gillar löpning, så måste du tänka genom vilka byxor som passar bäst till den aktivitet du brinner för.

Friluftsbyxor, skalbyxor eller regnbyxor

Är man mycket ute i skog och mark vet man att det kan bli blött och kallt om man inte har på sig byxor som skyddar. Frågan är bara vad man ska välja av alla olika sorters byxor som finns. Friluftsbyxor är kanske inte alltid vattentäta, men är väldigt slittåliga och har oftast ett vattentät skydd på knäna. Vissa har även skydd på rumpan och insidan av vaderna, så att du kan sätta dig ner utan att bli våt i baken samt gå i blött gräs utan större besvär.


Till den något fuktigare hösten kan det vara en idé att investera i några regnbyxor. Alla svenskar som gillar att vistas utomhus måste ha minst ett par att dra på sig när himlen öppnar sig. Vet du med dig själv att du kommer vara ute stora delar av hösten borde du kolla in våra regnset. Av och till är det däremot inte nog med bara regnbyxor. Man vill ha byxor som är lite mer slitstarka, som tål mycket och är vattentäta. Då är det ett par skalbyxor man ska ha. Skalbyxor är otroligt användbara, då de ofta kommer med 2- eller 3-lagers membranteknik som andas, är vattentäta och extremt slitstarka. Många av dem kan användas året runt och är även lämpliga som skidbyxor.

Rymliga och bekväma vardagsbyxor för dam

Är du en aktiv kvinna? Då uppskattar du nog också ett par vardagsbyxor som är bekväma och tåliga. Det hittar du självklart här hos oss på Outnorth! Vi har snygga vardagsbyxor från kända märken som Arc’teryx, Didriksons och Jack Wolfskin.

Kom igång med träningen

När man tränar är det viktigt att kläderna sitter bra och inte kommer i vägen. Hos oss hittar du bekväma träningsbyxor med bra passform som låter dig röra dig fritt runt. Sådana träningsbyxor är perfekta att springa i eller till att träna på gymmet. Här finns något för alla!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!