HÖSTFEST!      Dam    Herr    Barn    Allt

Dunjackor Dam

(406 produkter)

Hitta en dunjacka som håller dig varm och torr i alla situationer hos oss på Outnorth. Dunjackan är en stilren klassiker samtidigt som den är svårslaget praktisk. Vem vill inte ha en varm och lätt jacka som finns i alla möjliga varierade färger och former? I vårt breda sortiment hittar du dunjackor både för vandringen och för en kall dag på stan. Vi har dunjackor för dam från märken som exempelvis Bergans, Peak Performance, Haglöfs och Tenson med flera.

Dunjackan är anpassningsbar

En dunjacka kan användas som vinterjacka både på stan och i naturen, som mellanlager och som en förstärkningsjacka. Materialet och utformningen på en dunjacka gör att det är enkelt att variera stilen i både färg och form.

Variera stilen i en dunjacka

Förutom att dunjackan värmer effektivt är det enkelt att välja en snygg jacka för alla stilar. Hos oss hittar du alla möjliga färger och former så att du kan hitta en jacka som just du trivs i, oavsett vilken stil du gillar mest. Det finns tunnare dunjackor som du enkelt kan packa med dig och ha som mellanlager. Men det finns även tjockare dunjackor som själva, utan andra lager, skyddar mot den kallaste vinterdag. Du kan hitta båda långa dunjackor som värmer en bit ner på benen och rumpan eller kortare som visar mer av det du har på dig på underkroppen, dina byxor eller din kjol. Det finns även dunjackor med förlängt bakparti som värmer rumpan utan att vara i vägen för låren om du behöver rörelsefrihet till att exempelvis gå i trappor, bestiga ett berg eller åka skidor.

Förutom olika former finns dunjackor för dam i alla möjliga och omöjliga färger. Välj mellan enkla och stilrena färger som svart eller grått, eller färgglada i starka färger som blått, rosa och gult. Kom ihåg att du även kan variera din stil ytterligare med en snygg mössa för dam eller några varma vantar.

Dunjackan som förstärkningsjacka

Förutom att dunjackan passar alldeles utmärkt som vinterjacka eller enda jacka för årets kallare dagar, så fungerar dunjackan även väldigt bra som mellanlagersjacka vid diverse utomhusaktiviteter. Exempelvis vid vandring, paddling, cykling, klättring och så vidare blir du lätt varm och klarar dig i tunnare kläder. Men om du sedan måste vara stilla av någon anledning, är risken stor att du fort börjar frysa. Det är då en förstärkningsjacka är perfekt. En mellanlagersjacka, eller förstärkningsjacka, är en tunn och lätt jacka som ändå värmer, som du packar med dig och sedan tar på dig när du är stilla eller rör dig mindre. Förstärkningsjackan måste vara varm nog att hålla dig varm när du sitter helt stilla i blåst eller skymning exempelvis. Samtidigt får den inte vara tung eller skrymmande att ha med sig i packningen. Därför passar en tunnare dunjacka perfekt, eftersom du enkelt kan komprimera den i din packning.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!