Varma Jackor Dam

(151 produkter)

Hos oss på Outnorth hittar du ett brett utbud av kvalitativa varma jackor för dam. Med en redig vinterjacka kan du ge dig ut på fjället trots minusgrader, du kan trotsa snöstormen i stan när du måste handla julklappar eller så kan du ta en promenad med hunden trots att himlen öppnat sig – allt utan att frysa. I vårt breda sortiment hittar du varma jackor från exempelvis Bergans, Fjällräven, The North Face och Haglöfs med flera – så du kan alltid hitta en jacka som passar just dig.

En vinterjacka för varje stil

Vi på Outnorth tycker att alla kvinnor borde få uppleva känslan av en varm skyddande bubbla. Därför rekommenderar vi att alla ska ha minst en redig varm jacka. Varför minst en? Jo, därför att på våra nordliga breddgrader finns det en risk att du kommer behöva använda din vinterjacka praktiskt taget halva året. Kvinnor är faktiskt lite extra frusna jämfört med män, vilket kan innebära att de behöver använda varma jackor en ännu större del av året. Det är inte alls ovanligt att det börjar snöa redan i oktober eller november och att det kalla vädret håller i sig en bra bit in i april. Detta innebär att vinterjackan blir en del av din klädstil under en väldigt stor del av året. Och detta behöver inte vara något negativt. Det finns varma jackor som är långa eller korta, med eller utan huva, i olika tjocklekar, med olika färger och former – allt för att du ska kunna hitta en jacka som passar just din stil. Har du svårt att bestämma dig? Det kanske är så att jackan du bär i skidbacken har andra krav än jackan du använder till och från jobbet? I så fall rekommenderar vi att du som medveten kvinna köper fler än en varm jacka. Kanske en redig vinterjacka för de riktigt ruskiga minusgraderna och en varm jacka som passar bättre en lite mindre ruggig vinterdag? Den sistnämnda kan du alltid komplettera med en snygg och varm stickad tröja för dam för att slippa frysa.

Varma jackor för dam – frihet att trotsa vädret

Att köpa en redig vinterjacka är att göra ett ställningstagande. Du vågar vägra frysa. Du vågar trotsa vädret. När andra stannar hemma för att det är slaskigt ute, för att det blåser kallt och snö, regn eller rent av snöblandat regn faller från skyn, så har du rätt vinterjacka för att hålla dig varm och torr. Du har tagit ställning för att du bestämmer när du vistas utomhus, inte vädret. Hur skön är inte känslan av att dra på sig en varm fodrad vinterjacka som håller dig helt torr och varm? Du knäpper dragkedjan hela vägen upp till hakan, du kanske rent av har en fuskpäls och en luva som du drar på dig? Vinden viner, men du är skyddad av både slitstarkt yttertyg och varm fodring som står emot vädrets makter. Istället för isande vindar och piskande regn känner du istället varmt foder mot dina kinder. Jackan väger inte mycket på dina axlar, men du känner dig ändå ostoppbar och skyddad av din varma rustning. Du stoppar händerna i fickorna och slipper genast stelfrusna fingrar, istället har du varmt, mjukt och fluffigt tyg kring händerna, kanske fuskpäls i fickan också? Och om inte hittar du ett brett urval av varma vantar hos Outnorth också. Din vinterjacka är mer än en jacka, den fungerar som en varm skön bubbla mot kyla och väta. I din varma, torra och sköna bubbla är du fri att vistas utomhus oavsett väder.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!