Regnkläder Dam

(115 produkter)

Regnkläder är något som blivit riktigt populärt de senaste åren, där vi gärna tar på oss en snygg regnjacka när vädret tillåter. Här hittar du flera modeller av regnkläder för dam som är både snygga och funktionella.

Galon eller vattentätt skalplagg?

Bland våra regnkläder kan du välja plagg i olika material som gör dem vattentäta. Du hittar bland annat regnkläder för dam i galon som är ett klassiskt material när det kommer till just regnkläder. Men vi har även skalplagg i andra vattentäta material. Så vad ska man välja? Galon eller skalplagg?

Galon

Galonet är ett slitstarkt material som klarar stora mängder vatten, och är därmed ett bra alternativ när det regnar mycket. Då kan du känna dig trygg med att dina kläder inunder kommer att hålla sig torra – perfekt när du exempelvis ska ta dig till jobbet en regnig morgon. Galonet har dessutom en glatt yta, vilket gör det tacksamt att rengöra om det skulle bli smutsigt.

Om vi jämför med vattentäta skalplagg så har inte galonet den andningsförmåga som vissa av skalplaggen har. Det innebär att om du är väldigt aktiv när du väl är ute så kan plagget inte transportera den fukt som bildats på insidan.

Vattentäta skalplagg

Bland våra regnkläder för dam hittar du plagg framtagna i andra vattentäta material än just galon. Det kan vara Gore-Tex eller polyester med tejpade sömmar. Flera av dessa plagg har utöver förmågan att stänga ute väta, även förmågan att andas. De kan därmed transportera fukt som bildats på huden. Ett vattentät skalplagg kan därför vara skönt om du tänkt vara väldigt aktiv när du väl ska bära kläderna.

Vårt sortiment av regnkläder för dam

I vårt sortiment av regnkläder hittar du funktionella regnjackor, stilrena regnbyxor och matchande regnset.

Regnjackor i olika stilar

Bland våra damregnjackor kan alla hitta något som passar oavsett stil och smak. Här finns regnjackor i olika färger som gul, röd och svart. Modellen kan antingen vara lång eller kort, i sportig eller i mer dressad stil. Oavsett vad som faller dig i smaken så kan du hitta din regnjacka hos oss. Här kan du se alla våra damregnjackor.

Stilrena och sköna regnbyxor

Det kan vara skönt att komplettera sin regnjacka med ett par passande regnbyxor för dam. På så vis kan du hålla dig torr när du är ute och leker med dina barn, cyklar till jobbet eller är ute och vandrar. I vårt sortiment hittar du stilrena regnbyxor i olika vattentäta material. Se alla våra damregnbyxor här.

Matchande regnset

Behöver du både en ny regnjacka och ett par regnbyxor för dam? Då kanske du ska satsa på ett helt set. Vi har olika set i antingen galon eller andra vattentäta material. Välj bland våra damregnset här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!