Träningskläder Dam

(1176 produkter)

Träningskläder till dam

Här hittar du vårt sortiment av träningskläder för dam. Vi har ett brett utbud av träningskläder som är både snygga och funktionella, från många olika varumärken. Oavsett om du just börjat träna eller behöver ersätta dina gamla träningskläder har vi något som passar just dig. Vi har träningskläder för många olika sorters träning och väderförhållanden.

Letar du efter en vindtät löparjacka eller ett par sköna träningsshorts? Här kan du hitta precis det du letar efter. Dina träningskläder är en viktig del av din träning. Med rätt träningskläder är du bekväm när du tränar och kan prestera bättre. Vi har valt ut våra produkter med omsorg för att du ska kunna fokusera på din träning och känna dig bekväm medan du gör det.

Dam träningskläder för alla olika sorters träning

Tränar du utomhus eller inomhus? Föredrar du gruppträning på gymmet eller att jogga på stigar genom skogen? Oavsett hur du gillar att träna kan du hitta perfekta träningskläder för dam här hos Outnorth. Vi har träningskläder för alla möjliga väder samt för inomhusträning.

Bland våra träningsjackor kan du hitta vindtäta och vattenavvisande modeller som skyddar dig från vädret så att du kan fokusera på din träning. Vi har träningströjor som passar utmärkt för crossfit och andra sorters inomhusträning. Och vi har ett brett utbud av bekväma sport-BHar som erbjuder utmärkt stöd och andningsförmåga under träningspasset.

Träningsjackor & västar

I vårt sortiment av träningsjackor kan du hitta jackor för alla olika årstider och klimat. För kallare väder har vi fodrade jackor som håller dig varm under din utomhusträning. För träning under sommaren har vi även lätta och ventilerande jackor som håller dig sval och bekväm. Vi har också vattentäta jackor som håller dig torr och windbreaker jackor som håller kalla vindar ute och håller dig varm under hösten.

Vi har även många olika modeller av träningsvästar från några av marknadens ledande varumärken. Här hittar du allt från reflexvästar som gör det säkrare att gå ut och jogga på kvällen till västar som håller dig varm och bekväm utan att begränsa din rörlighet.

Våra träningsjackor och västar finns i olika material och modeller för att passa just dina behov och träningsmetoder. Vi har jackor med fukttransporterande egenskaper som håller dig torr under intensiva träningspass och jackor tillverkade i lite mer stretchiga material för maximal rörelsefrihet och komfort.

Träningsbyxor och shorts

Träningsbyxor och träningsshorts behöver både vara bekväma nog för att du ska kunna röra dig fritt under träningen och vara anpassade för den typ av väderförhållanden du tränar i. Vi har allt från lösa och luftiga modeller för träning under sommaren till tajta och isolerande modeller för träning i kallare väder. Vi har även många olika modeller som passar inomhusträning.

Vare sig du letar efter ett par träningsbyxor som gör ben-passet på gymmet lite bekvämare eller ett par shorts med fickor för dina nycklar och mobil kan du garanterat hitta precis rätt modell för dig bland våra träningskläder för dam.

Träningströjor

Bland våra träningströjor kan du hitta långärmade tröjor för utomhusträning och bekväma träningslinnen för intensiva pass på gymmet. Vi har även T-shirts, hoodies, mellanlager och många andra modeller att välja mellan. Här finns träningströjor som sitter åt och håller dig skyddad från kallt väder och lite mer luftiga modeller för spinningpass och Zumba-klasser.

Sport-BH:ar

En bra sport-bh ska inte bara vara snygg och bekväm utan även vara designad för att skydda dig från skav och eventuella ryggproblem. Vi erbjuder en mängd olika stilar och passformer så att du kan hitta en sport-BH som passar just din kropp. Vi har även sport-bh:ar med olika stödnivåer, beroende på vilken typ av träning du sysslar med. Vi har många modeller som erbjuder riktigt högt stöd för högintensiv träning som löpning eller crossfit.

Övriga träningskläder för dam

I vårt utbud av sportkläder för dam kan du även hitta träningsstrumporträningshandskar samt kompression och muskelstöd. Har du problem med olika leder i kroppen eller behöver lite extra stöd kan ett knästöd eller kompressionsstrumpor vara precis det du behöver. Hos Outnorth hittar du många varierande modeller som passa olika sorters träning.

Träningskläder dam – Från välkända varumärken

I vårt utbud av träningskläder kan du hitta kläder från några av de ledande varumärkena inom sport och mode. Här hittar du träningskläder för dam från varumärken som:

Köp träningskläder för dam och annan träningsutrustning hos Outnorth

Här hos Outnorth kan du hitta ett brett sortiment av träningskläder för dam och muskelstöd för alla möjliga träningsformer. Vi har allt du behöver för att du ska vara bekväm medan du tränar. Med rätt träningskläder är det lättare att ta sig ut och springa i duggregn och att slå sina personliga rekord på gymmet.

Beställ dina nya, snygga och funktionella träningskläder från Outnorth idag och känn dig bekväm under ditt nästa träningspass.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!