Underställ Dam

(522 produkter)

Som aktiv kvinna är det väldigt viktigt att tänka på vad man har på sig när man är i rörelse. Det gäller lika mycket för ytterkläderna som för underställ och underkläder. Valet av underställ är avgörande för att du ska hålla dig varm i tuffa förhållanden och rätt underkläder spelar även en viktig roll för din komfort när du vistas ute i skog och mark.

Håll värmen med rätt underställ för dam

Lager-på-lager är en välkänd metod för att hålla på värmen i kallare väder och klimat. När man väljer underställ är det viktigt att tänka på vad det ska användas till. Ska du använda det när du cyklar till jobbet? Eller ska du på en längre vandring i naturen? Tänk på hur mycket du kommer röra dig när du ska använda understället. Välj därefter material utifrån vad du ska göra:

Merinoull – naturens bästa isolering

Är det meningen att du ska använda understället när du cyklar till jobbet, eller till kortare utflykter i närområdet, då bör du välja merinoull. Detta material är helt naturligt, det andas och det håller dig varm, även i vått och kallt väder. Merinoull har några fantastiska egenskaper när det kommer till isolering. Mellan din hud och understället skapas det luftrum som värms upp av kroppsvärmen, vilket i sin tur undviker att värmen leds bort från din kropp. Detta är inte allt! Merinoull kan nämligen också absorbera fukt och svett upp till 30% av sin egen vikt, utan att det känns fuktigt. Trots att ullen har blivit fuktig, så håller den fortfarande på värmen samt att den varken luktar eller kliar! Underställ i merinoull passar bäst för kallare temperaturer och aktiviteter med låg till medel aktivitetsnivå.

Syntetunderställ – passar i alla situationer

Syntetunderställ har många bra funktioner. De finns i många olika varianter, såsom polyester, polypropylen och polyamid, och kan användas under alla årstider. Det syntetiska materialet fungerar på så sätt att det inte binder fukt, som bomull gör, men heller transporterar den ut genom materialet. Därmed håller understället dig torr medan du tränar. Det som är viktigt att tänka på när det kommer till syntetunderställ är att det inte värmer under kalla förhållanden, det bibehåller bara din kroppsvärme när du rör dig. Därmed passar det bäst till aktiviteter där man rör sig mycket och inte i för kalla temperaturer.

Två lager i ett – en kombination av syntetisk och ull

Här får du de bästa egenskaperna från ullunderställ och syntetunderställ. Det innersta lagret är syntetiskt och transporterar därmed ut all fukt och svett, så att du ska hålla dig torr hela dagen. Det yttre lagret är gjord i merinoull och håller på värmen. Den här kombinationen gör att du håller dig torr och varm, oavsett väder eller aktivitet. Underställ med två lager passar utmärkt till vinteraktiviteter med medel till hög aktivitetsnivå.

Underkläder för aktiva kvinnor

Är du mycket i rörelse, då vet du också att det är viktigt med bekväma kläder. Du har kanske underställ och funktionella ytterplagg, men har du tänkt på underkläderna? Detta är något som ofta glöms bort, men som kan vara avgörande för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. För oss tjejer kan en sport BH göra stor skillnad för hur vi tränar och rör oss. En bra sport BH håller brösten på plats och minskar deras rörelse. Detta för att du ska kunna träna utan att brösten hindrar dig i att röra dig normalt och utan besvär. Komplettera sport BH:en med några boxertrosor eller sömlösa trosor för att undvika skav när du tränar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!