Damskor

(868 produkter)

Vi på Outnorth erbjuder ett brett utbud av damskor online för alla olika ändamål, temperaturer och situationer. Bland våra damskor hittar du vitt skilda varumärken som Birkenstock, Haglöfs och Adidas med många fler.

Damskor för varje situation

När du ska köpa ett par nya damskor är den viktigaste frågan i vilken situation du ska använda dina nya skor. Det ställs lite olika krav på ett par vandringskängor du ska använda i fjällen, ett par löparskor du använder i skogen eller ett par sandaler från Birkenstock som du spatserar på stan i.

Skor på jobbet

Fundera igenom om du kommer använda skorna dagligen till och från jobbet, och kanske rent av hela dagarna på jobbet? I så fall kanske både bekvämlighet och stil är viktigt? Skorna bör andas och vara väl ventilerade för att du ska slippa svettas om fötterna om du har skorna på dig inomhus på jobbet, i många timmar i sträck. Hos oss hittar du både bekväma sneakers och stilrena vardagsskor för dam som passar ypperligt att ha på sig när man jobbar.

Kanske är du mer förtjust i kängor eller damstövlar? Med vårt breda urval bör du kunna hitta bekväma skor att ha på jobbet oavsett vilken stil och prisklass som passar dig bäst.

Löparskor eller joggingskor för dam

Att hitta rätt löparskor eller joggingskor kan vara en utmaning. Eftersom kvinnors och mäns fötter ser lite olika ut är det viktigt att först och främst välja damskor. Sedan blir bekvämlighet A och O, skon måste sitta rätt på din fot och avlasta din löpning. Men man bör även komma ihåg att underlaget du planerat att springa på påverkar valet av skor. Kommer du mestadels spring på asfalt? Eller planerar du att springa ute i naturen, trailrunning eller i terräng? I vårt breda urval hittar du löparskor som passar för alla underlag, läs beskrivningarna av varje sko noga. Se även till att klä din fot i rätt strumpor för en behaglig springtur – kika gärna på vårt stora utbud av träningsstrumpor för dam.

Ta hand om dina damskor på rätt sätt

Olika sorters skor kan behöva lite olika omvårdnad för att hålla i längden. Vissa behöver du impregnera, för andra skor kan en innersula förbättra komforten och för ytterligare ett tredje par kan broddar göra att du kan använda skorna året runt. Kika gärna igenom våra skotillbehör för att hitta det du behöver för just dina skor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!