Damkängor

(309 produkter)

Hos oss på Outnorth hittar du damkängor för olika ändamål. I vårt sortiment hittar du fodrade och varma kängor, snygga vardagskängor, funktionella jaktkängor och sköna vandringskängor, från märken som Salomon, Kavat och Sorel.

Kängor för alla årstider

Kängorna är en trogen följeslagare som passar året om. Det är en tacksam sko då variationen är så stor. De funkar perfekt under hösten, vintern och våren. Det handlar bara om att hitta rätt modell med rätt funktioner och material. Ett par nättare modeller med antingen snörning eller som du bara drar på fungerar perfekt som höstkängor, när vädret är mildare. Men när temperaturen sjunker och vintern tar vid, så krävs ett par mer varmfodrade kängor i exempelvis läder eller en vattentät känga med membran.

Hitta de rätta kängorna för dina fötter

Oavsett vilken typ av känga du letar efter så är det såklart viktigt att hitta ett par som verkligen möter de behov du har. Och som såklart sitter bra på dina fötter. Särskilt om du letar efter ett par skor till vandringen eller jaktsäsongen, då de ofta används under långa pass och sträckor. Skor som inte valts med omsorg om som visar sig inte helt passa på fötterna, kan orsaka skador och irriterande skoskav. Lite extra utrymme framtill är därmed bra eftersom fötterna lätt sväller när de belastas och blir varma.

Damkängor för olika behov

I vårt sortiment hittar du kängor med olika funktioner för att passa olika behov. Du hittar varma höst- och vinterkängor, skor som är vattentäta samt mer nätta skor som du kan ha till vardags när du åker till och från jobb.

Vandringskängor

Att ha bra skor på fötterna när du är ute och vandrar är en självklarhet, så att du slipper problem som irriterande skavsår. Tänk på att välja de skor som passar destinationen för vandringen. Exempelvis så avgör varmt eller kallt klimat vilka du ska välja. Här hittar du ett stort utbud av damkängor till din vandring. Både varma och mer svala, samt med höga och låga anklar. Se våra vandringskängor här.

Jaktkängor

Bland våra jaktkängor hittar du skor i olika modeller och design. De kan antingen ha en hög eller en låg ankel för att passa den miljö du ska röra dig i. Det är också viktigt att du är noga med att hitta en modell som passar just dina fötter, då skorna ofta ska användas under långa pass. Se våra jaktkängor här.

Vardagskängor

Dags att införskaffa ett par sköna och snygga kängor att ha till vardags till och från jobbet? Vi har både kängor som är perfekta till vardags som passar för hösten, vintern och våren. Välj bland modeller i läder eller med vattentätt material, som antingen är nätta i utformningen eller mer rejäla. Se våra vardagskängor här.

Fodrade kängor

Inför den mer kalla säsongen på året så vill man gärna ha något mer värmande på fötterna. Hos oss hittar du flera modeller av fodrade damkängor som passar utmärkt under höst- och vinterhalvåret. Vi har även flera alternativ av vattentäta skor som effektivt står emot slask och väta. Se våra fodrade kängor här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!