Damsandaler

(81 produkter)

Damsandaler – användbara och stilrena sommarskor till varje smak!

Med bra damsandaler får du både en smakfull design och hög komfort på en och samma tid. Oavsett om du ska vandra i bergen eller bara ska till stranden, så kan du vara helt säker på att du hittar de perfekta skorna i vårt stora sortiment av damsandaler från märken som Birkenstock, Teva och Havaianas. Beställ din favorit hos Outnorth.se och få fri frakt från 495 kr!

Här gör damsandalerna en skillnad

Du borde investera i ett par nya damsandaler ifall du:
  • Ska ut och vandra i områden med sol och varierande terräng
  • Saknar användbara skor som är lätta att bara hoppa i
  • Vill undvika varma fötter och sura tår på sommaren

Vilka damsandaler ska jag välja?

Damsandaler kan vara allt ifrån öppna skor som är lätta att hoppa i till fantastiska vandringsskor som passar perfekt till varma dagar i lättare terräng. Därför är det viktigt att du är extra uppmärksam på vart och hur ofta du har tänkt använda dina sandaler innan du köper hem dem.

Vill du ha damsandalerna med på vandring, är det till exempel avgörande att du undersöker sandalens vikt, sula och design. Det är även viktigt att du överväger ifall de sandaler du har vald passar till att vandra i eller om du heller borde köpa ett par andningsbara kängor istället. Ska du ha med dig dina sandaler på stranden eller ut i trädgården, så kan du heller välja ett par öppna damsandaler som är lätta att ta av och på.

Vandringssandaler till dam

När du ska vandra i lättare terräng en varm sommardag, så är vandringssandaler en riktig hit och ett smart alternativ till tyngre vandringskängor med minimal andningsförmåga. De smarta damsandalerna är dessutom också användbara, eftersom de inte väger så mycket när du packar ryggsäcken för fler dagar eller veckor på vandringsfot. Med det sagt, så är det inte alltid de dyraste vandringssandalerna som är de bästa. Därför är det viktigt att du överväger följande när du vill köpa nya vandringssandaler:
  • Terräng: Har du planar om att hålla dig till underhållna vandringsled, så kan du egentligen nöja dig med en lätt damsandal som sitter tät på foten. Ska du ut och vandra i tuffare terräng bör du välja en robust sandal som skyddar och har slitstarka sular.
  • Vikt: Din ryggsäck har också ett stort inflytande på ditt val av skor till din vandring. Har du en fullpackad säck till flera dagar med dig på ryggen? Då bör du gå för några lite styvare och solidare damsandaler. Packar du en lättare ryggsäck kan det vara nog med en mjukare sandal.
  • Klimat: Damsandaler ger dig optimal luftcirkulation och andningsförmåga när du vandrar i områden med ett varmt klimat. Vill du undvika att bli solbränd på dina fötter eller behöver skor som andas i lättare regnväder, så kan du gärna välja några slutna damsandaler till din nästa vandring.

Skillnaden på öppna och slutna sandaler

Om damsandalen ska vara öppen eller sluten är för de flesta mest baserat på smak. Med det sagt, så finns det olika fördelar med dessa två modeller. Ska du gå i varierad terräng eller fixa och dona i trädgården, då kan det vara en mycket bra idé att köpa en damsandal som skyddar dina tår och fötter mot sten, grenar och dylikt. Är du på utkik efter en damsandal som du kan ha på dig i både storstaden och till festar vid havet och stranden, så kommer du med säkerhet förälska dig i en bekväm, öppen sandal eller smarta och enkla flip-flops.

När du har hittat ett par damsandaler som faller dig i smak, så är det jätteenkelt att beställa dem hos oss! Vi har ett stort urval av både sandaler och andra damskor till extremt bra priser och med fri retur på alla varor!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!