Men's Outer Limits OTC Padded Light Cushion - ID: A057748

Darn ToughMen's Outer Limits OTC Padded Light Cushion

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Outer Limits OTC Padded Light Cushion från Darn Tough

Outer Limits OTC Padded Light Cushion från Darn Tough är en legend bland sportstrumpor som verkligen lever upp till sitt namn. Den här skidstrumpan presterar en hela dagen i backen med dämpning under foten för mjuka landningar och perfekt vaddering på exakt de ställen där skidåkare ofta behöver lite extra kärlek. Dessutom har den adderade mesh-paneler på ovansidan av foten och baksidan av benet för ännu bättre andningsförmåga. Strumpan erbjuder exceptionell hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder "guaranteed for life"! Herrstorlekar. Material: 54% nylon, 42% merinoull, 4% Lycra® Spandex.
Egenskaper för Men's Outer Limits OTC Padded Light Cushion:
Skafthöjd: High
Kompression: Nej
Material: Merinoull/Syntet
Darn Tough har helhjärtat och framgångsrikt ägnat sig åt att utveckla, designa och tillverka strumpor i över 40 år i sin fabrik i Vermont, USA. Deras mål är kort och gott att göra världens bästa strumpor och deras motto är ”guaranteed for life” vilket säger det mesta om hur högt förtroende de har för sina ullstrumpor.

Mer från Darn Tough

Visa alla Skidstrumpor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!