Annema Women's Jacket - ID: A034490

DidriksonsAnnema Women's Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Annema Women's Jacket från Didriksons

Annema Jacket från Didriksons är en mjuk och skön puff hybrid med EVO down padding över bröst, axlar, rygg och överärmar. Jackan passar lika bra att användas separat som ett lager en kall dag. Annema har en hög go krage som skyddar mot kalla vindar och tumhål vid ärmsluten för extra bekvämlighet. Jackan har en dragkedja längs fronten samt en fast justerbar huva. Puff hybriden Annema är perfekt för hela året. Damstorlekar. Fabric
Skal: 100% polyamid, PFC-fri DWR Finish, 100% polyester.
Egenskaper för Annema Women's Jacket:
Vattentät: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Antal fickor: 0 st
Vindtät: Nej
Stretch: Ja
Justerbar midja: Nej
Didriksons har en enkel filosofi: Man utmanar inte elementen, man anpassar sig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har man varit sin grundidé trogen. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför hundra år senare man fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Mer från Didriksons

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Miljö och etik

  Blank
  På Didriksons arbetar man konstant för att minska sin miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter sig som möjligt. Man minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i produktionen. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men man gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!