CARL USX COAT - ID: A006879

DidriksonsCARL USX COAT

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om CARL USX COAT från Didriksons

Carl USX Coat är en vår- och sommarkappa från Didriksons ursprungskollektion från 1913. Kappan har fått inspirationen från den svenska västkusten och från den klassiska oljerocken. Den är gjord i ett vatten- och vindtätt material med manchesterdetaljer för att få en genuin känsla. Carl USX Coat passar lika bra en dag på stan som en dag i naturen.  Egenskaper:
Täcker 3/4 av kroppen
Nät-/Taffeta foder
Vattentät 
Tejpade sömmar
Vindtät
2-vägs dragkedja fram
2-vägs justerbar, fast huva
Extra skyddande skärm
Flera innerfickor
Dragkedjegarage för att skydda hakan från dragkedjan
Justerbar midja och ärmslut
Mediaförberedd
WR- blixtlås på utsatta ställen
Material: 75% Bomull 25% Polyamidväv
Didriksons har en enkel filosofi: Man utmanar inte elementen, man anpassar sig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har man varit sin grundidé trogen. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför hundra år senare man fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Mer från Didriksons

 • Miljö och etik

  Blank
  På Didriksons arbetar man konstant för att minska sin miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter sig som möjligt. Man minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i produktionen. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men man gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!