Didriksons Byxor - Didriksons har en enkel filosofi: du utmanar inte elementen, du anpassar dig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har de varit sin grundidé trogen - att göra funktionella plagg som håller dig torr oavsett väderlek - och är idag ett av Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Didriksons Byxor

(46 produkter)

Byxor som klarar av vind och regn är välbehövligt för alla åldrar, men främst för barnen som spenderar mycket tid utomhus. Med ett par byxor från Didrikson kan du och ditt barn leka flera timmar ute i naturen utan att bli blöta och kalla. Didrikson har sedan starten av 1900-talet producerat kläder som klarar av växlande väder och vind. Byxorna är tillverkade på ett hållbart vis, fria från ohälsosamma gifter för att värna om miljön. Ett arbete som Didrikson ständigt jobbar för att förbättra.

Olika modeller för olika behov

Vad just du eller ditt barn behöver beror på situation och förutsättningar. För barnen finns det flera olika byxor att välja bland i microfleece som är perfekta att bära under överdragsbyxorna. Lager på lager principen fungerar bra om barnet ska behålla värmen länge, blir det för varmt kan man alltid ta av ett lager. Du hittar även flera olika överdragsbyxor för dam, herr och barn. För barn kan du välja byxor med eller utan hängslen och en del har även fotöglor som fästs under barnets sko för att byxbenet inte ska glida upp under fartfyllda lekar. Här hittar du byxor i olika färger och stilar, välj efter din personliga smak och tycke.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!