Didriksons Byxor

(44 produkter)

Byxor som klarar av vind och regn är välbehövligt för alla åldrar, men främst för barnen som spenderar mycket tid utomhus. Med ett par byxor från Didrikson kan du och ditt barn leka flera timmar ute i naturen utan att bli blöta och kalla. Didrikson har sedan starten av 1900-talet producerat kläder som klarar av växlande väder och vind. Byxorna är tillverkade på ett hållbart vis, fria från ohälsosamma gifter för att värna om miljön. Ett arbete som Didrikson ständigt jobbar för att förbättra.

Olika modeller för olika behov

Vad just du eller ditt barn behöver beror på situation och förutsättningar. För barnen finns det flera olika byxor att välja bland i microfleece som är perfekta att bära under överdragsbyxorna. Lager på lager principen fungerar bra om barnet ska behålla värmen länge, blir det för varmt kan man alltid ta av ett lager. Du hittar även flera olika överdragsbyxor för dam, herr och barn. För barn kan du välja byxor med eller utan hängslen och en del har även fotöglor som fästs under barnets sko för att byxbenet inte ska glida upp under fartfyllda lekar. Här hittar du byxor i olika färger och stilar, välj efter din personliga smak och tycke.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!