Didriksons Fiske - Efter 100 år är vi tilbaks där vi startade. Havet, och fisket är grunden till allt vi gör. Det var 1913 som Didriksons började tillverka kläder för yrkesfiskarna i Grundsund. Precis som då – när plaggen utvecklades tillsammans med fiskarna i Grundsund – har vi tagit experthjälp. Vår nya kollektion är utvecklad tillsammans med proffsfiskarna på Abu Garcia för att skapa marknadens bästa fiskekläder. Kollektionen är specialdesignad för moderna fritidsfiskares höga krav, med väl genomtänkt funktion och design. Alla 7 plaggen i serien har ett unikt formspråk, och kan matchas och mixas som man vill för att passa alla årstider, väderlekar och temperaturer.

Didriksons Fiske

(7 produkter)
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!