Didriksons Jackor - En Didrikson jacka är vind-och vattentät med specialutvecklade STORM och BREEZE system som passar både den stora staden och bergen. Didriksons parkas är bra på att hålla dig varm även på iskalla dagar. Vissa parkas och vinterjackor har tejpade sömmar, är vattentäta och andas så att du inte blir fuktig. Hitta den Didrikson jacka som passar dina behov här!

Didriksons Jackor

(143 produkter)

Didrikson har en gedigen historia och producerat funktionella kläder sedan 1913. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av Didrikson jackor för dam, herr och barn som håller dig torr och varm oavsett väder. Didriksons jackor är producerade med mycket få kemikalier, helt fria från ohälsosamma gifter och tillverkade på ett hållbart vis för att värna om miljön och vårt samhälle. Därför kan du och dina familjemedlemmar bära Didriksons jackor med gott samvete.

Jackor för olika tillfällen

Behöver du en varm jacka som klarar av vinterhalvåret hittar du flera olika varianter för herr och dam, bland annat snygga och varma parkasmodeller. Har du småbarn som spenderar många timmar utomhus varje dag är det väl värt att investera i en riktigt bra jacka som står emot vind och väta. En del modeller har smarta funktioner som fastsydda reflexer och öglor för att fästa vantar, välj din favorit som passar ditt barns behov. Letar du efter en vardagsjacka som samtidigt håller dig varm finns det flera olika modeller att välja bland. Har du en sportig stil även till vardags hittar du jackor som funkar lika bra på äventyret som på väg till jobbet.

Hitta din nya favoritjacka

Se till att uppdatera familjens jackgarderob för kallare årstider. Du är värd en varm jacka och inte minst ditt yngsta barn som säkerligen spenderar mest tid utomhus. Det finns inget härligare än att ta med hela familjen på utflykt i den friska luften, det blir en betydligt längre utflykt med sköna jackor från Didrikson.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!