Hitta jackan för dina behov med hjälp av Didriksons värmeguide!

Att veta vad man ska tänka på när man väljer jacka kan vara svårt. Didriksons har därför skapat en värmeguide som delar in deras jackor i tre nivåer, utifrån när och hur du ska använda din jacka.

Nivå 1 – Skaljackor

Skaljackor har ingen vaddering vilket gör att du kan behöva lägga till ett värmeisolerande lager för att höja värmenivån. Denna typ av jacka har ofta lägre vikt, tar mindre plats och är ett utmärkt val för dig som är aktiv eller gillar att klä dig efter lager-på-lager-principen.

Nivå 2 - Vadderade jackor

Jackorna i den här nivån passar bäst för höst- och vinterrusk, primärt för dig som mest ska vistas i en stadsmiljö. Jackorna är vadderade och är helt vind- och vattentäta, och designen samt jackornas detaljer är utformade för att isolera värme så att du slipper frysa.

Nivå 3 - Extra varma jackor

I nivå 3 hittar du jackor som är anpassade för att tåla vinterkyla i både natur- och stadsmiljö. De har tjockare vaddering än nivå 2-jackorna och det gör att du håller värmen även under längre perioder utomhus.

Utgå från Didriksons värmeguide för att hitta jackan för just dina behov.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!