Nano Youth Rain Pants - ID: A059578

Kampanj

DidriksonsNano Youth Rain Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Nano Youth Rain Pants från Didriksons

Nano Youth Rain Pants från Didriksons är 100% vind- och vattentäta regnbyxor med tejpade sömmar för barn. Byxorna är tillverkade i återvinningsbart polyestermaterial vilket innebär att när byxorna inte längre används så är de förberedda för en ny framtid och kan återvinnas för att bli material till ett nytt plagg. Byxorna har klassisk passform med elastisk midja och justerbara benslut. Diskret reflexdetalj framtill. Byxornas foder är infärgat med Solution Dye-teknik. Med denna teknik sparar man både vatten, energi och kemikalier vid framtagning. PFC-fri vattenavvisning.
Fodrad insida
Material: 100% Polyester (återvinningsbart)
Egenskaper för Nano Youth Rain Pants:
Justering i benslut: Ja
Svetsade sömmar: Nej
Foder: Polyester
Huvudmaterial: Polyester
Membran: Nej
Antal fickor: 0 st
Stretch: Nej
Förstärkta partier: Nej
Hängslen: Nej
Didriksons har en enkel filosofi: Man utmanar inte elementen, man anpassar sig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har man varit sin grundidé trogen. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför hundra år senare man fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Mer från Didriksons

Visa alla Regnbyxor

 • Miljö och etik

  Blank
  På Didriksons arbetar man konstant för att minska sin miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter sig som möjligt. Man minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i produktionen. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men man gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!