Segin Usx Pant - ID: A002700

DidriksonsSegin Usx Pant

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Segin Usx Pant från Didriksons

Didriksons Segin Unisex Pant är en finessrik skidbyxa för långa dagar i snöiga backar och spår.  Didriksons Segin Unisex Pant är en fodrad byxa för härliga dagar i skidbacken. Tillverkade av 2-lagers kraftig nylonväv som dessutom har förstärkts på utsatta områden. Designade för att få ut maximal rörelsefrihet och alla fickor har placerats för att vara lättåtkomliga. Vind- och vattentäta. 
 
Egenskaper för Didriksons Segin Unisex Pant:
>60 g/m² huvudsaklig vaddering
Täcker benen (byxor)
Vattentät (alla sömmar tejpade)
Vindtät
Avtagbara hängslen
Ergonomisk passform
Ergonomiska öppningar
Förstärkta områden
Gylf med dragkedjelås
Hälla för att fästa snölåset
Justerbar midja
Stormlås
Svetsad ficka
WR-blixtlås på utsatta ställen
Material: Yttertyg 100% Nylonväv 2lager 60 g/m². PFC fri hållbar vattenavvisning

 
Didriksons var tidigare något stora i storlek men i dessa nyare kollektioner har de gjort om storlekarna så att plaggen numera är normala i storlek. Vi rekommenderar därför att du väljer din vanliga storlek. 
Didriksons har en enkel filosofi: Man utmanar inte elementen, man anpassar sig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har man varit sin grundidé trogen. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför hundra år senare man fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Mer från Didriksons

Visa alla Skidbyxor

 • Miljö och etik

  Blank
  På Didriksons arbetar man konstant för att minska sin miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter sig som möjligt. Man minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i produktionen. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men man gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!