Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Skip Kids Jacket - ID: A051860

DidriksonsSkip Kids Jacket

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Skip Kids Jacket från Didriksons

Skip Kid's Jacket från Didrksons är en tjock vadderad jacka i Galon®-tyg. Den har svetsade sömmar och är helt vind och vattentät. Den har reflekterande detaljer på ärmarna, baksidan, framsidan och huven. Huvan är avtagbar. Jackan har Didriksons "Extended size" -funktion, vilket innebär att ärmarna kan förlängas med upp till en storlek genom att ta fram de relevanta på insidan av sömmarna.
Material:
 • Yttertyg: 100% Galon® (Polyuretan)
 • Inre foder: 100% Polyamid
Barnstorlekar.
Egenskaper för Skip Kids Jacket:
Svetsade sömmar: Ja
Foder: Polyamid
Huvudmaterial: PU/Polyuretan
Huva: Avtagbar
Didriksons har en enkel filosofi: Man utmanar inte elementen, man anpassar sig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har man varit sin grundidé trogen. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför hundra år senare man fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Mer från Didriksons

Visa alla Regnjackor

 • Miljö och etik

  Blank
  På Didriksons arbetar man konstant för att minska sin miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter sig som möjligt. Man minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i produktionen. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men man gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!