BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Slaskeman Kids Set 3 - ID: A047032

DidriksonsSlaskeman Kids Set 3

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Slaskeman Kids Set 3 från Didriksons

Slaskeman Kids Set 3 från Didriksons är ett regnställ helt i Galon® som är både vind- och vattentätt med svetsade sömmar. Det vattentåliga materialet gör setet perfekt för lek i ur och skur. Regnjackan har tryckknappar längs hela fronten och synliga reflexer 360 grader samt en avtagbar huva. Regnbyxan är en något högre modell med reglerbara hängslen och tryckknappar i sidorna för att justera storleken. Material: 100% polyester
Coating: 100% polyuretan
Egenskaper för Slaskeman Kids Set 3:
Justering i benslut: Nej
Svetsade sömmar: Ja
Foder: Nej
Membran: Nej
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Avtagbar
Antal fickor: 0 st
Stretch: Nej
Justerbar midja: Ja
Förstärkta partier: Nej
Pit zips: Nej
Hängslen: Ja
Didriksons har en enkel filosofi: Man utmanar inte elementen, man anpassar sig till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har man varit sin grundidé trogen. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför hundra år senare man fortfarande är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.

Mer från Didriksons

Visa alla Regnställ

 • Miljö och etik

  Blank
  På Didriksons arbetar man konstant för att minska sin miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter sig som möjligt. Man minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i produktionen. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men man gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!